22. august 2011

Skagen


21. – 23. august

Atter en seiltur med Gennaker og høy fart. Vi har vært heldige og luftet det store seilet en del men her var det til tider en del vind som ga krappere sjø. Gennakeren har en tendens til å vandre med sjøen skrått bakfra så det kan bli slitsomt i lengden.

Turen gikk uansett fort og vi var fremme i Skagen etter en god lunsj J


 Det er alltid spesielt å komme tilbake til Skagen. Denne gangen er det også den første havnen vi tidligere har besøkt siden vi la ut på tur for ett år siden (bortsett fra et par stopp for Martin på turen nedover).


Det ble mexicansk middag på restaurant før vi alle sluknet på båten rundt kl 20. Mathea har vært dårlig noen dager mens Tobias og Martin har tatt over bakteriene. Tydelig at alle var utslitt etter en slik dag på sjøen.


Dag nummer to kom det danske kronprins paret til Skagen med kongeskipet. Det var mye oppstas i havnen og masse mennesker i byen. Mathea syntes det var veldig stas med prinsesse- besøk så hun fikk gå bort og kikke. Fikk også se dem reise i hest og slede innover gågaten.
 

Rolige forhold er alltid en forutsetning for kryssing av Skagerak og heldigvis ser det bra ut neste dag. Kanskje litt for rolig utover dagen men heller litt motor enn sterk kuling i dette området…


1 kommentar:

Helene sa...

Liten prinsesse ser på stor prinsesse:)
Usjamei - bli kvitt bassiluskene og kom dere hjem:)