20. august 2011

Legoland


En kort busstur (ca 30 min) førte oss rett ved inngangen til Legoland. Vi ble faktisk overrasket for busstabellen fortalte om nærmeste stopp 15 minutters gange unna. Alt som er enklere tas i mot med takk!


Det var mye mennesker i billettkø allerede 20 min før åpning så vi tenkte at dette skal bli artig. Det viste seg likevel å være greit. Værmeldinger med noe gråvær kombinert med sol var nok til at de største folkemengdene uteble :-)Alle hadde en flott dag og barna storkoste seg i hele åpningstiden. Valget om å gi Mathea medisin til tross for sykdom var riktig. Hun kviknet fort til og var i superform resten av dagen.

Løsningen med å betale for inngang og kjøre alt gratis så mye man vil falt tydeligvis i smak. Vi har kun vært på vanlig tivoli med blod-pris per karusell så her var det bare å løpe fra det ene til det andre.Begge barna fikk kjøre en rekke karuseller, biler, båter og annet som går veldig fort. Tobias koste seg masse men det var nok Mathea som hadde aller mest glede av dagen (eller var det far??).


Martin har aldri vært på Legoland (selv om han minnes å ha blitt lovet det som liten?!!) og Susan med alders-fradrag husker ikke alt for mye. Det er uansett en veldig flott park med masse artig å finne på. Området rundt er forseggjort og ikke minst er de oppbygde landene av lego mektig imponerende.
Vi synes heller ikke prisene på mat ol. var avskrekkende så alle var fornøyd etter en lang dag som egentlig gikk alt for fort. Før ankomst hadde vi vurdert to dager med mulig hotell-opphold men fant ut at dette var tilstrekkelig for slitne foreldre og sykt barn.Det ble en tidlig kveld på Zita før avreise ved soloppgang neste dag...2 kommentarer:

Åse sa...

Fint at Martin endelig fikk turen til Lego land. Den som venter.....

Eline sa...

Dert er bra han fortsatt er unge innvendig, for regner med han fikk mye ut av Legoland nå også :)