22. august 2011

Hals


18. – 21. august

Turen på 70 Nm til Hals havn gikk som en drøm med full seilføring og Gennaker. Vind på 6-8 m/s uten antydning til sjø gir behagelig og rask seilas J

 
Hals ligger i innløpet til Limfjorden, like utenfor Ålborg. Som alltid er det trangt mellom stolpene men vi fikk en plass på enden av brygga hvor det var daglig balansering med barn og barnevogn.


Havnen er omkranset av noen restauranter og utesteder som skaper en hyggelig atmosfære. Et stort pluss er grillterrassen i havnen men utover det har stedet lite å by på. Altså et meget lite tettsted man har oversikt på etter 10 minutter ;-)


Susan tok med barna på dyrehagen i Ålborg en dag. Det ble en artig avveksling og mange spennende dyr. Klapping av geiter samt det enorme klatrestativet var nok høydepunktene. Til tross for flott vær var det overraskende lite trengsel i parken.


 Martin fikk krysset av en del gjøremål på båten etter en hel dag til disposisjon. Det er blitt mye seilas og lite tid til vedlikehold så da fyller det seg fort opp.


 Etter et par dager med sterk vind og sjø roet forholdene seg og vi gjorde klar til siste etappe i Danmark, nemlig Skagen.
1 kommentar:

Helene sa...

Flinke Susan som tar barna i dyrepark og flinke Martin som jobber på båten:) Flotte dyrebilder!!