26. april 2011

Mohameddia




Noen snakker om at det er dyr diesel her i Marokko men det synes ikke vi, rundt 5 kr pr liter. Billigste vi har betalt på lenge. Gass er rå billig her selv om man må kjøpe en ny beholder siden man ikke får byttet disse i Europa. Rundt 50 kr for en ny beholder med gass og 7-10 kroner å refill. Ellers betaler vi 10-14 euro bare for å refill.

Byen her er veldig kjedelig og stranda er dårlig. Masse svarte biller på stranda. Men strandpromenaden er flott så har vi tilgang til svømmebasseng som tilhører havna. Det er en koselig eldre bydel her. Mathea er litt skuffet for det er ingen lekeplass her men vi har funnet en cafe med en.


I havna er det hunder og det ene paret har 10 valper på 6 uker og det synes Mathea er alt over alt. Hun er helt frelst så vi må hilse på de minst 3 ganger om dagen og helst litt mer. Hun har blitt veldig kompis med "pappa" hunden også.

Vi har også planlagt en lang weekend til Marrakech. Har kjøpt togbilletter på 1 klasse på påskeaften. Vi har bestilt hotell i den gamle delen. Er vist en stor labyrint så vi får håpe vi finner frem.


Vi har gått noen lange turer her. Deilig for oss men litt kjedelig for barna.

1 kommentar:

Helene sa...

Vi er veldig glade for at dere kom dere tilbake fra Marrakech før bomben gikk av! Veldig fint at dere bare har positive opplevelser så langt. Gleder meg at dere kommer nærmere hjem:)