27. januar 2011

Santa Cruz De La Palma











Santa Cruz er en flott by med mye kultur. Har travet rundt og sett på masse gamle bygg og mye trivelige trange smug. Har også benyttet oss av å spise noen lunsjer ute. Mathea og Susan var på kino og så "superbrain" en kveld. Har selvfølgelig funnet en strand og noen lekeplasser. Vi leide også en bil en dag for å ta en titt nærmere på øya.Det var en bomtur. Vi kjørte nesten hele tiden i et skydekke så mange meterne foran oss så vi ikke . Det regnet en hel masse og vinden var der også. Så på tv når vi spiste lunsj at det var noe snøkaos på Tenerife og flom på Grand Canaria. Ble mye galgen humor i bilen etterhvert for alle ble litt rastløse. Men vi så at de hadde mange bananplantasjer her og mye frukttrær som blomstret.

Ellers har vi brukt tid på dagligdagse ting som båtvask, klesvask ( her har de vaskemaskin :-) ), tine av kjøleskap, noen reparasjoner osv. Den fastemonterte VHF vår tok kvelden når vi skulle inn i havna her og det var ikke gøy for her krevde havnevesenet at vi hadde kontakt med oss når vi gikk inn. Den håndholdte var det for mye forstyrrelser på. Martin fikset VHF så nå har vi alt i orden igjen.

I morgen har vi tenkt å leie bil igjen men vi venter for å se hvordan været er. Så kan vi håpe at noen har en bil til oss og at de er åpne. Det er ikke alltid.

1 kommentar:

Helene sa...

Flott med levende oppdatering på skype og her med bilder:) Dere er flinke til å ta bilder! Glemte å si at den som viser hvor dere er på kartet ikke virker lenger. 22 dager siden eller no.. He he dere får tåle litt tåkeskyer ;) her er det -13 akkuratt nå. Kos dere vider! God klem