28. januar 2011

Da ble det biltur igjen










Vi sto opp til flott vær idag. Bestemte at vi skulle prøve å leie bil igjen. Alle utleiefirmaene var stengt på havna pga det ikke kom noen skip idag. Susan slang seg på en buss til flyplassen for å få tak i bil. Vi fikk tak sølvgrå Opel Astra igjen.

Plukket opp resten av familien på havna før turen gikk nordover på øya. Vi skulle gå en skog tur i Cubo de La Galga. Fin skog med masse store trær og kjempe store bregner. Grønt og fint, Mathea liker å gå i skogen. Matheea lette etter Gruffalo (udyr fra en barnebok) og edderkopper. Hun var glad hun ikke fant Gruffalo for han er jo litt skummel. Men hun fikk øye på et par edderkopper.

Så gikk turen sørover til vulkanen St Antonio og Teneguia som ligger ved Los Canarios. Hyggelig gåtur ut til vulkankrateret. Utrolig fin utsikt. Mathea og Martin fikk ri på kamel. Enda mer stas nå siden hun har gjort det før. Turen varte en halv time+. Så gikk turen opp til sentrum der det ble en sen lunsj. Hadde tenkt å se noen saltvanns basseng men vi fant ikke frem.

På tilbakeveien gikk ble det en stopp i Cancajos. Hørt at det var en flott strand og stor lekeplass. Stranda var fin med noen små grotter, klipper osv men lekestativene var stengt pga dårlig tilstand. Så det var bare et stort edderkopp nett å klatre i. Mathea synes det var litt dumt.

Så gikk turen tilbake til hava. Da hadde ungen fått nok av bilkjøring. Vi hadde en del vi skulle gjøre også for i morgen går turen videre. Planen er å dra tilbake til La Gomera for å dele opp turen litt. Koselig øy så det gjør ikke noe. Susan benyttet sjansen til å vaske et par maskiner til med tøy. Kan bli lenge til slik luksus.

Ingen kommentarer: