21. januar 2011

Restinga, El Hierro







Kapteinen var glad vi fikk plass på flytebrygge. Har blitt brygge mennesker etterhvert. Veldig urolig havn med mye svell fra atlanterhavet og det er noen meter med tidevann her nede også. Vi hadde heller ikke strøm og vann så her blir det ingen tv eller dusj.

Veldig stille og rolig sted. Noen få turister selv om det er masse små hoteller her. Sies at det er lav sesong her. Første gang på denne turen at vi har hørt måkeskrik. Føltes nesten som å være hjemme.

Mathea fikk seg mange fine turer i blant klipper, skog og fjell. Hun storkoste seg på tur. Pakket sekken sin selv hver gang. I sekken hadde hun Karsten og Petra boka, tegnesaker, kjeks, juice og en liten dokke. Når vi kom frem eller hadde pause måtte vi lese bok og spise kjeks. Var veldig hyggelig.

Ellers var det en lekeplass og en strand der. Mathea er blitt veldig flink til å svømme både på rygg og mage. Tror hun er klar for å ta av svømme ringene men vi synes det er greit hun bruker de enda.

Vi koste oss veldig og ville vel egentlig ikke dra videre. Men vi kan ikke lage vann og så mye strøm selv. Vi hadde ikke så mye valg så turen gikk videre til neste øy La Palma.

1 kommentar:

Helene sa...

Så mange fine bilder! Flink jente til å pakke sekk og gå på tur! klart dukken må være med:) Så jo helt herlig ut der! Stilig med delfinene:)