6. februar 2011

La Gomera til Tenerife


Vi ble 1 uke på La Gomera. Gjorde egentlig ikke noe spesielt. Ble mye lekeplass. Mathea er blitt litt for tøff. Hun husker så høyt, så høyt.. og ingen kan stoppe henne. Tilslutt datt hun av og det gikk bra. Dagen etter kjørte hun og Martin karusell. Fort, fort, fort og hun datt av. Nå har hun to blå fingere og er blå svart oppe på hånda. Au men det går bra som Mathea sier.

Etter mye knall og fall drar vi videre til Las Galletas på Tenerife. Fin seiltur over med masse vind. Revet seilene og lå på skrå. Ikke lett for barna men de greide seg bra. Mathea trengte litt mer hjelp en normalt pga hånda. Tobias blir litt utålmodig siden han ikke kan krabbe og åle seg rundt på båten. Mathea var litt bekymret for å bli sjøsyk så hun måtte ha mye cola :-)

Marina del Sur var en koselig havn. Var ikke så mye mennesker her. Tror det er et spansk turiststed og da er det lav-sesong. Ligger jo bare noen få kilometer unna turistmaskinene Los Cristianos og Las Americas. Veldig billig å spise og drikke her. Her kan du få en halv liter for 70 cent. I havna er det rundt 1€.

Mathea funnet 3 store lekeplasser så hun er veldig happy. Tenerife har masse å by på. En del parker og masse annet gøy for barn. Og selvølgelig Teide som ligger 3717 m over havet. Martin og jeg har vært her et par ganger før. Vi har sett en del fra før men sikkert greit med en repetisjon.

1 kommentar:

Helene sa...

Så fine bilder:) Den "lille mannen" har jo blitt en stor gutt:)