22. desember 2010

JUL I MOGAN







Vi har bestemt oss for at vi blir i Mogan i juledagene. Regner med å dra til Tenerife før nyttår. Det har blåst en del i det siste og det er blitt en del sjø. Havnen vi ligger i er kosellig men egner seg ikke for dårlig vær. De første dagene det blåste mye ble vi litt ugne men nå er vi vant med det så nå går det greit for alle. Vi ønsker ikke å ligge her lenger enn nødvendig.

I det siste har vi pyntet litt til jul. Vi har laget litt og kjøpt juletre. Vi har også pyntet pepperkaker som vi har kjøpt i norske butikken i Arguinigin. Mathea og Martin har også laget konfekt i dinosaurus former. De ble kjempe fine og gode. Spørs om det er noen igjen til jul :-) Liv og Tore hadde også med seg medisterkaker og julepølse så julemiddagen blir nesten optimal her også. Surkål får vi kjøpt her nede. Så hadde se med julekaker og julesnop så vi kommer til å bli fete i julen vi og.

1 kommentar:

Helene sa...

Kjempekoselig med julepynt og SÅ fine bilder av ungene på veggen! Utrolig flotte pepperkaker Mathea har pyntet!! Dere koser dere med litt av hvert av godsaker skjønner vi:)