27. mars 2011

Besøk 9 -16 mars







I dag skulle bilen leveres på flyplassen og i dag kommer bestemor også. Mathea og Martin dro avgårde. Mathe gledet seg masse,masse... Men det ble et hav med venting. Lasteluka var fryst fast så bestemor måtte vente i 1-2 timer på bagasjen sin pluss at flyet var forskinket. Men gleden var stor når hun kom.

De tok bussen tilbake til Mogan. Susan hadde hentet nøkkelen leiligheten. Kjempe fin 2 romsleilighet som ligger 75 meter fra båten.

Det ble mange koselig dager. Mathea trivdes med at hun kunne tusle frem og tilbake som hun selv ville. Hun overnattet en dag også. Men det holdt med en dag for da hadde hun gjort det. Hun fikk også noen nye bøker og filmer så det var stas både for barn og voksne. Mange hyggelige middager både på restaurant og hjemmelaget på båten/leiligheten. Ellers tror vi bestemor og Mathea ruslet rundt og koste seg masse med is og snop når dem hadde anledning. Lekeplass og stranda er selvfølgelig en del av de daglige gjøremålene når været ikke var for ille.

Dagene gikk alt for fort. Det var en veldig koselig uke og veldig trist og tomt når Åse dro. Men det er ikke lenge før vi ses igjen, bare 5 månder. Ikke var hun alt for heldig med været heller. Hadde skikkelig hetebølge like før hun kom men var et lavtrykk med søravind denne uken så det ble litt kjøligere, spesielt om kvelden. Også et par dager med regn og da forsvinner dagene når man bare har en uke. Dagen etter avreise kom nordavind og godt varmt være selvfølgelig :-(

Vi leide bil for å kjøre til flyplassen. Litt tungvint med buss og så fikk vi alle bli med og ta farvel. Det ble samtidig en ypperlig anledning til et nytt besøk på tivoliet så Mathea fikk kjøre masse karuseller igjen. Også fint å få fylt opp båten med masse mat og drikke.

I det siste har vi hatt en del sykdom ombord. Vi har ikke hatt det før. Litt feber og hosting. Barna har vært plaget med spying og diare. Gikk mest utover Tobias som hadde det over 1 uke mens Mathea og Martin hadde det en dag.

1 kommentar:

Helene sa...

Hørtes velig koselig ut med besøk av farmor:) Skjønner at alle koste seg:)