25. mars 2011

26 dager i Mogan.











Internett er et kapittel for seg selv..... Derfor er det lenge siden bloggen er blitt oppdatert.



Vi ble i Mogan i 26 dager. Må si at vi trives godt alle sammen. Utrolig koslig og rolig sted. Vi fikk en veldig bra plass på en flytebrygge etter 2 netter på flyttefot. Deilig med kun noen få meter til resturanter og tribune der mange barn samles på kvelden.

Ble mye strandliv. Ble også noen turer til et usiktspunkt som Mathea synes det var stas å gå til. Vi leide bil i 2 dager. Ble litt kluss med levering av bil, de hadde glemt 1 barnesete. Så Martin og Mathea ble med til Playa Ingles for å få det siste setet. Det tok noen timer ekstra. Når de kom tilbake var Mathea lei av å kjøre bil. Vi pratet mye for å få henne inn i bilen igjen. Vi dro videre for å se hvordan grottefolket levde. Vi rotet litt på veien men fant ut av det til slutt. Dette var en turistfelle. Men vi fikk besøkt noen grotter, grottbar og grottekapellet. Vi avsluttet med en midddag på en grotterestaurant. Dagen ble avsluttet på tivoli. Mathea synes det var kjempeartig. Hun er ikke redd for å kjøre noe. Helt til slutt fikk hun ri på hest alene og da var iallefall alt greit. Bilturen gikk fint hjem igjen. Barna var super greie selv om vi var "bittelitt" på overtid.

Dagen etter var det ut på tur igjen. Hadde famileråd og det ble bestemt at vi skulle til Souix City (western by) . Her var det 5 forskjellige show i løpet av dagen. Mathea synes det kunne bli litt langtekkelig innemellom. Det var også en reptilpark her. Så kunne man ri på hest. Da var det en jente som ble glad. På vei tilbake dro vi innom norske butikken i Arguineuin. Der fikk vi kjøpt wienerpølser, grillkrydder og fiskepudding. Kveldsmaten reddet! :-)



1 kommentar:

Helene sa...

Ser, skjønner og vet at dere hadde det finfint i Mogan! :) Herlig å se at både mor og datter koser seg på tivoli;-) Flotte bilder!! Herlig å se at Mathea har blitt rene rytteren etter Beitostølen! Den jenta må jo begynne på riding hjemme!!:) Tobias har jo blitt en liten mann og sitter så pent på restauranten:) Ser og høres ut som dere har kost dere både på grotte- og westerntur!!Dere er fine alle 4! Savner dere!