6. januar 2011

San Sebastian





San Sebastian er en trivelig og stille plass. Fin havn, koselig trange gater og masse klipper. Kan ikke sammenlignes med turistmaskinene på Tenerife og Grand Canaria.

Mathea er fornøyd siden hun har funnet 3 lekeplasser og 2 strender i nærområdet.

Spania har sin "julaften" 6 januar så her har det vært julestress. Er bare utrolig deilig å se på og ikke delta. Mathea kunne nok tenke seg å feire den engang til men vi er kjipe foreldre og vil ikke. I forbindelse med 6 januar hadde de opptog med de tre vise menn på kameler etterfulgt av disney figurer. De hadde også en mini konsert og trylleshow. Mathea koset seg masse men ville ikke hilse på de tre vise menn og få snop.

Ellers driver vi også med vedlikehold av båten. Martin dykker og skraper under vannlinja mens Susan må vaske, rubbe, polere og vokse. Mathea hjelper også til. Vi har en streng skipper :-)

Det blir nok mindre bilder pga kompakt kamera vårt har sluttet å fungere de siste ukene. Håper å få kjøpt et nytt snart.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Varmt i vannet Martin....med våtdrakt :) Kan se at dere trives ja :) AR

Anonym sa...

Hei igjen,morsomt å se hva dere opplever og stedene dere besøker.....til tross for STRENG skipper da :) Ps : dere skulle ha opplevd Håvard som skipper da......han er streng han ;) Fortsatt siden AR

Tore sa...

Hei!
Det er godt å se dere jobbe litt.