2. januar 2011

Godt nytt år !











Det beste vi kunne gjøre den siste dagen i året var å seile. Vi reiste fra Mogan ca kl 8 og målet var San Miguel, Tenerife. Vi kom frem kl 16:30.




Det var litt trist å forlate Mogan. Vi hadde jo fått nye gode venner. Mathea og Susan kommer til å savne Irene og Elias masse.




Vi hadde en super seilas på slør over. Det blåste 5m/s og bølge høyden var litt over 1 meter, knall blå himmel og varmt. Vi lå 6-7 konop selv med alt sjøgresset vi har under båten. Martin skrapet av masse før vi dro. Det var fine gro forhold i Mogan. Så nå er det bare å jobbe litt. Vi møtte også en flokk med delfiner. De var mellom 20-30 delfiner som lekte med båten vår i en halvtimes tid. Utrolig gøy å se delfiner igjen, lenge siden sist.




Det ble en stille nyttårsaften med god mat og et glass vin. Vi var slitne etter en lang dag på sjøen. Vi ble invitert på et glass champagne i en tysk katamaran. men det ble tidlig kvelden.

1 kommentar:

Helene sa...

Godt nytt år:) Kos dere på Tenerife og øyene deromkring:) Mange flotte bilder fra julen, romjulen og nyttår! Gode barn:) Søt Mathea som pynter seg og båten!