27. november 2010

Dagstur til Las Palmas






Vi leide bil for å ta en tur til Las Palmas for å besøke kjente. Det var ikke lett å få leid bil med 2 barneseter. Men etter femte bilutleie firma fikk vi napp. Er vant til å få kastet bil etter oss.

Etter å ha kjørt feil noen ganger og kjørt rundt og rundt for å finne parkering fant vi frem til ARC deltakerne. Gleden var stor når Mathea møtte Pernille igjen. Pernille er verdens beste jente synes Mathea. Det ble en hyggelig dag og mange kjente fjes.

Mathea ble invitert i bursdagen til Gaute som fylte 9 år. Gaute bor på Sprelsk som er akkurat samme båt som vi har. Der var de 14 barn ombord. De hadde det veldig artig med pølser, brus, kaker, skattejakt og film.

Mens Mathea var i bursdag var vi ute og spiste lunsj med Ole Jakop og Lisbeth fra Jazz. Veldig koselig og uvant. Jolly Seilerne kom også innom en tur. Resten av dagen var Martin og Ole Jakop var mest borte i båt butikken mens jeg og Lisbeth skravlet.

Martin fikk kjøpt en etterlengtet do. Så nå kan vi pusse opp badet med ny do, gulvbelg og wonderbaund. Så nå blir det fint og "go lukt" på badet igjen.

Etter en lang og koselig dag gikk turen tilbake til Puerto Rico. Alle var kjempe fornøyde. Mathea sang hele veien hjem.

2 kommentarer:

Tore sa...

Det var mange fine bilder. Spesielt Tobias. Den skal tidlig krøkes om god .......... skal bli.
M&P

Helene sa...

Heldige Mathea som har fått blitt kjent med Pernille:)