7. oktober 2010

Planlagt avreise utsatt








Planla videre tur til Fuerteventura i går (onsdag) da vi har vært på Lanzarote snart en månded.
En time før avgang ble vi informert om den norske båten Leahnis som har ei 3 år gammel jente ombord.
Mathea ble kjempeglad for litt selskap på egen alder så vi utsatte turen et par dager.

Nå var vi voksne mentalt innstilt på avreise så til tross for at barna storkoste seg sammen ble vi litt for rastløse til å bli særlig lenger. Muligheten for senere treff er jo alltid til stede så vi håper at Mathea får leke mer med andre norske barn senere :-)

Reiser altså til Fuerteventura fredag morgen og tar sikte på ca 4 uker med seilas rundt øya.
Det er få havner men føler likevel for å ligge "alene" for anker noen netter med litt ro så det helt i orden.

Må være på Puerto Rico (Gran Canaria) innen 17. november når tante og bestemor kommer ned men det er eneste datoen vi må forholder oss til foreløpig...
Deilig med slik frihet men blir ufattelig sløv av å aldri ha noen avtaler eller noe som helst man skal rekke (ikke at det egentlig var en klage ;-) )

2 kommentarer:

Eline sa...

Gratulerer med dagen Susan!! Vi gleder oss til å komme ned og feire dere begge to, selv om det er blir en sen feiring :)
- og at dere endelig har en eneste dato å forholde dere til er nok bra, ellers blir dere bare slabbedasker hele gjengen :)) Vi gelder oss ihvertfall veeeeldig til å se dere igjen!! :)

Helene sa...

Hipp hipp hurra!! Grattis med dagen min venn!! Håper du har kost deg masse på båten i dag og at de andre har stelt pent med deg i dag! Mange flotte bilder igjen - litt av ei pirat-jente dere har fått;) Håper det blir like fint på Fuerteventura en fire uker fremover. Kos deg masse! Håper tante og bestemor tar med posten nedover så dere får takkekortet som nå er sendt til postboksen :) klem