3. september 2010

Vi har det fortsatt bra i Sevilla :-)






Liten oppdatering av hva vi har drevet med de siste dagene i Sevilla. Egentlig ikke stort annet enn å drive dank. Er mest ved bassenget. Vi har vært på litt mer sightseeing i byen der vi var på et museum og vi har kjørt hest og kjerre. Mathea synes det var veldig gøy. Hun storkoste seg.

Vi har også funnet 3-4 nye lekeplasser. Vi begynner å bli gode på og finne lekeplasser nå.
Så har Martin og Mathea vært på "river-cruise" med jolla. Mathea og Susan var på kino og så Toy Story 3 på spansk. Hadde med stor bolle med popcorn og en stooor cola. Gikk fint på spansk også. Martin og Tobias kjørte oss med jolla frem og tilbake.

Tobias fant føttene sine for et par uker siden så han ligger ofte brettet i to. Ellers ruller han og digger å ligge på magen. Store søster er forsatt morsom, har ofte latterkramper.Han liker også å ta seg dupp i bassenget.

Mathea har blitt som en fisk i bassenget. Hun svømmer halve bassenget alene med armringer, dykker(med silicon propper) og har fått mange nye venner. Ellers synes hun også at det er artig å lære nye rim og regler. I går snakket hun med en venninne (Jenny) fra barnehagen på skype og fikk en liten oppdatering fra det holdet også.

Hvis alt går etter planen reiser vi videre i morgen kveld (lørdag). Brua åpner kl 20:00 så ankrer vi opp etter den og tar slusa dagen etterpå og reiser de 50 nm nedover elva igjen. Det blir nok en varm dag igjen.

Etter dette er vi ikke helt sikre. Vi får ikke tak i pilot-bok for havner i Marocco og må nok droppe stopp der. Tar nok sikte på å legge kursen rett over til Lanzarote siden heller ikke kartene våre er detaljert nok for å seile i Marokko. Vi tenker........
Seilas fra Spania til Kanariøyene tar i overkant av 4 døgn så det kan bli en utfordring med søvn på oss voksne når barna samtidig skal ha sin oppfølging.





1 kommentar:

Tore sa...

Det var fine bilder. Tobias har blitt så stor. God tur over til Lanzarote. M&P