22. desember 2010

Besøk i Mogan








Etter 14 dager i Las Palmas gikk turen videre til Mogan, sør på Grand Canaria. Der skal Liv og Tore komme på besøk i 1 uke. Det ble motor på det meste av turen nedover pga vinden rett i mot og mye sjø. Det var ca 48 nm mil så det haddde blitt en drøy tur på kryss. Det er ikke så mange timer med lys lenger heller. Godt å komme i havn før lyset blir borte.

Mathea synes det var stas med besøk igjen. Gleden ble stor når de kom. Hun var litt spent på om hun fikk en gave eller to også. Det ble noen lunsjer og middager ute. Vi dro også en tur til Mogan village og Mathea var på tur med mormor og morfar til Arguinigin. Var også på basseng en dag og noen turer på stranda. En uke går altfor fort.

3 kommentarer:

Åse sa...

Veldig koselige bilder. Tneker Mathea var glad for besøk, det var nok Tobias også, selv om han ikke sier så mye. God tur videre! Håper det slutter å blåse snart så dere kan komme dit dere vil etterhvert. Klem fra bestemor!

Helene sa...

Koselige bilder! Gøy for ungene å få besøk av alle besteforeldrene i tur og orden!

Tore sa...

Vi hadde en kjempekoselig uke i Mogan sammen med ZITA-gjengen. Mathea har blitt så veslevoksen og fornuftig. Tobias har blitt en stor blid gutt. Begge er litt av noen hjerteknusere. Det var trist å reise fra ZITA-gjengen. Det kan jo hende at det kan klaffe med et nytt besøk ut på nyåret.