8. september 2010

Overfart til Kanariøyene

Har ligget i Rota noen dager og bunkret opp båten for seilas til Kanariøyene. En veldig hyggelig by med flotte strender og koselige gater å handle i.

Trenger påfyll av det meste før 4-5 dagers seilas uten landsikte til første stopp på Isla Graciosa nord for Lanzarote. Den planlagte ruten langs Marokko utgår bl.a. da vi ikke får tak i bøker og kart for landet.
Ser ut til å bli en rolig tur med lite vind i perioder men det er selvfølgelig vanskelig å forutsi for så lang periode.
Den største utfordringen blir nok å få søvn med seilvakter og to småttiser som skal ha sin del av oppmerksomhet.

Starter turen i morgen tidlig (torsdag) og håper på overkant av 4 døgn men vet at man stadig bruker lenger tid enn planlagt hvis ikke vinden er helt optimal.

Isla Graciosa er en veldig liten øy med få innboere så vi er ikke overrasket om det ikke finnes internet. Derfor mye sannsynlig at vi nå blir offline en periode også etter overfarten.

Logger av i forsøk på mest mulig hvile frem til i morgen tidlig...

7 kommentarer:

Åse sa...

Lykke til dere fire, håper der får en fin tur selv om det kanskje blir litt lite søvn. Snakkes når dere kommer frem. Klem Åse

Helene sa...

Hei! Koselig å prate med deg i går, Susan! Skal tenke masse på dere disse dagene! Håper at alt går bra:) Kos dere litt oppe i alt strevet da. Krysser fingre og tær på fint vær og snille barn (som alltid) Klemmer fra Helene

Anonym sa...

Lykke til med turen!! Gratulerer så mye med dagen Martin. Spennende å følge med dere.
Hilsen Knut Aage

Helene sa...

Hipp hipp hurra! Grattis med dagen, Martin! Håper du får en finfin dag på sjøen:) Hilsen alle 4 på Høybråten!

Åse sa...

Kjære Martin.
Gratulerer så mye med dagen. Det blir kanskje ikke så mye feiring på dagen, men du får ta det igjen når du kommer frem. Håper alt går fint. god tur videre! Klem Åse

Eline sa...

Storebror! Gratulerer med dagen, jeg skal synge bursdagssangen for deg ikveld. Håper turen går bra over og at dere ikke blir altfor slitne. Vi tenker masse på dere. Gleder meg til dere kommer på nett igjen:)
Stpr bursdagsklem fra søs

Anonym sa...

Gratulerer med dagen Martin!
Klem fra May Britt og co!